Wimperextensions

Naast de SPMU behandelingen bieden wij ook wimperextensions behandelingen aan. Door middel van de one by one of volume wimperextensions techniek, laat u uw ogen nog meer spreken!

One by One € 45,00

Dat naam one by one zegt het al, dat er 1 wimperextensions haar op 1 van uw eigen wimper haar wordt bevestigd. Er wordt aangeraden om deze wimpers om de 2 à 3 weken bij te vullen (ook wel refill genoemd). Bij ons betaalt u 1 tarief ondanks hoeveel weken er voorbij zijn gegaan .

Refill One By One € 22,50

Dit is één vaste prijs ongeacht hoeveel weken er voorbij zijn gegaan.

Volume wimpers (vanaf 2D) € 70,-

Bij een volume set worden er meerdere extensions haartjes bevestigd aan 1 van uw eigen wimper haar. Hiermee wordt er een volume gecreëerd waardoor uw wimpers nog voller lijken. De volume bepaalt u zelf.

Voor een natuurlijke volume set raden wij 2D/3D aan, dit betekent dat er 2/3 wimper extensions haartjes aan 1 van uw eigen wimper haar wordt bevestigd.

Voor een vollere look raden wij 5D/8D aan. Dit betekent dat er 5 tot 8 wimper extensions haartjes aan 1 van uw eigen wimper haar wordt bevestigd.
(Nu klinkt 5 tot 8 haartjes wel erg veel, maar de volume haartjes zijn zo fijn dat u het verschil niet eens voelt met uw eigen wimper haartjes.)

Het verschil tussen een one by one set en een volume set kunnen wij u zelf laten zien en voelen in de salon. Wij zullen aan de hand van uw eigen wimpers (afhankelijk van hoe sterk en lang uw wimpers zijn) u hierin adviseren.

Refill volume € 30,-

Dit is één vaste prijs ongeacht hoeveel weken er voorbij zijn gegaan.

Wimpers &

wenkbrauwen verven

U kunt uw wimpers en wenkbrauwen ook laten verven bij HN Cosmetics.

Henna Brows (Wenkbrauwen shapen, epileren & henna)

€ 30,- (45min)

Wenkbrauwen epileren & verven

€ 12,50 (30min)

Wimpers verven

€ 12,50 (30min)

Wimpers & wenkbrauwen verven

€ 20,- (30min)

Contactgegevens

Tel: (06) 2746 0633
E-mail : info@hncosmetics.nl

Volg ons op Social Media