Veelgestelde vragen

Mocht uw vraag hier niet tussen staan, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen voor deskundig advies.

Wat houdt SPMU in?

SPMU staat voor Semi permanente make-up. Semi staat voor tijdelijk. Dit houdt in dat de SPMU op een gegeven moment, na minstens een jaar, vervaagd. Dit is afhankelijk van de manier waarop u met de SPMU omgaat.

Wat is een ombré brow techniek?

Een SPMU ombré brow techniek is op dit moment erg populair. Bij een ombré brow techniek worden er allemaal kleine stippeltjes gecreëerd waardoor het lijkt alsof je wenkbrauwen zijn ingekleurd met een wenkbrauw poeder of gel. Super natuurlijk en het ziet er niet zo hard uit als PMU behandelingen.

Doet een SPMU behandeling pijn?

Bij elke behandeling wordt er een verdovingscreme aangebracht. Over het algemeen wordt er geen pijn ervaren. Dit verschilt natuurlijk per persoon, maar het mag absoluut geen hevige pijn doen.

Hoelang blijft SPMU behandelingen mooi zitten?

De SPMU ombré brows behandeling blijft gemiddeld een jaar tot anderhalf mooi zitten. Dit is afhankelijk van hoe je ermee omgaat. Bij een goede verzorging kan het langer mooi blijven. Daarna is het aangeraden om jaarlijks terug te komen voor een colour boost! De lippen en eyeliner blijven 3 tot 5 jaar lang mooi!

 

Hoelang blijft de lippen opgezwollen?

De lippen zijn gelijk na de behandeling opgezwollen en daarom nog wat gevoelig. Dit trekt binnen 2 uur weg. Vanaf de volgende dag ziet u niets meer terug van de zwelling.

Kan ik de vorm van mijn lippen aanpassen?

Dat is zeker mogelijk. Bij een lip tint is behalve je lippen een mooie tint geven, de vorm aanpassen ook mogelijk. Zo kunt u uw lippen bijvoorbeeld een mooiere of vollere look geven.

Wat zijn de factoren waardoor het pigment sneller vervaagt?

Een aantal factoren wat het pigment sneller doet vervagen zijn het vaak onder de zon liggen, vaak onder de zonnebank liggen of vaak zwemmen in chloor water. Dit wordt uiteraard allemaal toegelicht tijdens de nazorg fase van de behandeling.

 

Is de nabehandeling bij de prijs inbegrepen en wanneer vindt dit meestal plaats?

De nabehandeling voor klanten die bij HN Cosmetics de SPMU behandeling hebben ondergaan zit bij de prijs inbegrepen. Dit is namelijk nodig voor een betere kleur resultaat. Tijdens de nabehandeling zorgen wij ervoor dat alles wat nog niet perfect is, perfect wordt gemaakt. Klanten die eerdere PMU hebben (aangebracht door andere specialisten) kunnen bij ons een colour boost doen, voor deze klanten gelden andere tarieven (check onze prijslijst).

Contactgegevens

Tel: (06) 2746 0633
E-mail : info@hncosmetics.nl

Volg ons op Social Media