SPMU

Semi Permanenten Make Up

De naam Semi Permanent zegt het eigenlijk al. Het is tijdelijk permanent. Gemiddeld blijven de wenkbrauwen 1,5 tot 2 jaar mooi zitten. De wenkbrauwen worden door verschillende factoren met de tijd mee vervaagd. Denk hierbij aan: zwemmen in chloorwater, vaak onder de zonnebank/zo’n etc. Het wordt daarom aangeraden om de kleur van de wenkbrauwen, net als haren verven, bij te houden met een colour boost (zie onze prijslijst voor het tarief).
 
Bij alle SPMU (Semi Permanent Make-Up) behandelingen zit 1 nabehandeling inbegrepen. Wilt u meer informatie over deze behandeling of wilt u een gratis consult inplannen? Dan kunt u op onderstaande link klikken.

Ombré brows

Semi Permanent Ombré brows is één van de nieuwste en meest populaire technieken van nu betreft Permanent Make-up, ook wel de nieuwe Microblading genoemd. Het geeft u een jonge uitstraling en het resultaat lijkt alsof u uw wenkbrauwen dagelijks met een poeder of wenkbrauw gel hebt bijgekleurd. Het wordt daarom ook wel de ‘powdered ombré brows’ genoemd.

€ 325,-

* Inclusief nabehandeling

  • Aanbetaling bij reservering €50,-
  • Touch up na 1,5 jaar €180,-
  • Voor klanten met oude pmu of spmu die goed vervaagd zijn, geldt het volgende tarief: €225,-

Wat gebeurd er op de dag van behandeling?

Nadat uw afspraak wordt bevestigd ontvangt u een bevestigingsmail. Hierin wordt uitgelegd waar u een dag van tevoren aan moet voldoen en waar u eventueel rekening mee moet houden. Op de dag van behandeling dient u een gezondheidsverklaring in te vullen. Aan de hand hiervan kunnen we kijken of u kan worden behandeld.

Er wordt daarna een vorm voorgetekend naar wens van de klant. Na het akkoord gaan van de vorm wordt er een verdovingscrème aangebracht op het huid. Deze zorgt ervoor dat u weinig tot geen pijn ervaart tijdens de behandeling. Na de behandeling sturen wij u een nazorg checklist op via de mail. U dient strikt aan deze regels te houden voor een mooi resultaat.

Houdt u er rekening mee dat het pigment na de eerste behandeling, tijdens het genezen, nog 30% tot 40% wordt vervaagd. Het wordt dus veel lichter dan gelijk na de behandeling, maar maakt u absoluut geen zorgen! Bij de nabehandeling wordt deze weer optimaal bijgewerkt. Dat is ook de reden waarom er altijd 2 behandelingen zijn.

Nazorg

Het is van belang dat de pigmentatie zo  mooi mogelijk geneest. Hiervoor zijn onderstaande factoren van belang:

 

  • Laat de pigmentatie droog genezen. Na het douchen de plekken goed droog deppen.
  • U mag geen make-up aanbrengen op de plekken waar pigmentatie is aangebracht.
  • De huid niet reinigen.
  • De eerste 48 uur niet sporten, in de sauna of onder de zonnebank.
  •  Stel de pigmentatie niet bloot aan zonlicht.
  • Gebruik geen vaseline bij wenkbrauwen of eyeliner pigmentatie, laat het droog genezen voor een betere kleur resultaat. Bij lippen kunt dagelijks wat vaseline aanbrengen om het zo zacht mogelijk te houden.
  • Niet krabbelen, peuteren of pulken aan de pigmentatie, zo verliest u kleur resultaat.

Contactgegevens

Tel: (06) 2746 0633
E-mail : info@hncosmetics.nl

Volg ons op Social Media