Behandelingen
& Prijzen

Bij het maken van een afspraak voor Semi Permanent Make-up dient u een aanbetaling van €50,- te voldoen. In de bevestigingsmail staat hoe u deze kunt overmaken naar onze rekeningnummer. Bij niet tijdig annuleren of een no show wordt er €50,- in rekening gebracht.

Bij HN Cosmetics kunt u vanaf heden pinnen -en of contant betalen.

Wimperextensions

Naast de SPMU behandelingen bieden wij ook wimperextensions behandelingen aan. Door middel van de one by one of volume wimperextensions techniek, laat u uw ogen nog meer spreken!

One by One € 45,00

Dat naam one by one zegt het al, dat er 1 wimperextensions haar op 1 van uw eigen wimper haar wordt bevestigd. Er wordt aangeraden om deze wimpers om de 2 à 3 weken bij te vullen (ook wel refill genoemd). Bij ons betaalt u 1 tarief ondanks hoeveel weken er voorbij zijn gegaan .

Refill One By One € 22,50

Dit is één vaste prijs ongeacht hoeveel weken er voorbij zijn gegaan.

Volume wimpers (vanaf 2D) € 70,-

Bij een volume set worden er meerdere extensions haartjes bevestigd aan 1 van uw eigen wimper haar. Hiermee wordt er een volume gecreëerd waardoor uw wimpers nog voller lijken. De volume bepaalt u zelf.

Voor een natuurlijke volume set raden wij 2D/3D aan, dit betekent dat er 2/3 wimper extensions haartjes aan 1 van uw eigen wimper haar wordt bevestigd.

Voor een vollere look raden wij 5D/8D aan. Dit betekent dat er 5 tot 8 wimper extensions haartjes aan 1 van uw eigen wimper haar wordt bevestigd.
(Nu klinkt 5 tot 8 haartjes wel erg veel, maar de volume haartjes zijn zo fijn dat u het verschil niet eens voelt met uw eigen wimper haartjes.)

Het verschil tussen een one by one set en een volume set kunnen wij u zelf laten zien en voelen in de salon. Wij zullen aan de hand van uw eigen wimpers (afhankelijk van hoe sterk en lang uw wimpers zijn) u hierin adviseren.

Refill volume € 30,-

Dit is één vaste prijs ongeacht hoeveel weken er voorbij zijn gegaan.

Wimpers &

wenkbrauwen verven

U kunt uw wimpers en wenkbrauwen ook laten verven bij HN Cosmetics.

Henna Brows (Wenkbrauwen shapen, epileren & henna)

€ 30,- (45min)

Wenkbrauwen epileren & verven

€ 12,50 (30min)

Wimpers verven

€ 12,50 (30min)

Wimpers & wenkbrauwen verven

€ 20,- (30min)

SPMU

Semi Permanenten Make Up

De naam Semi Permanent zegt het eigenlijk al. Het is tijdelijk permanent. Gemiddeld blijven de wenkbrauwen 1,5 tot 2 jaar mooi zitten. De wenkbrauwen worden door verschillende factoren met de tijd mee vervaagd. Denk hierbij aan: zwemmen in chloorwater, vaak onder de zonnebank/zo’n etc. Het wordt daarom aangeraden om de kleur van de wenkbrauwen, net als haren verven, bij te houden met een colour boost (zie onze prijslijst voor het tarief).
 
Bij alle SPMU (Semi Permanent Make-Up) behandelingen zit 1 nabehandeling inbegrepen. Wilt u meer informatie over deze behandeling of wilt u een gratis consult inplannen? Dan kunt u op onderstaande link klikken.

Ombré brows

Semi Permanent Ombré brows is één van de nieuwste en meest populaire technieken van nu betreft Permanent Make-up, ook wel de nieuwe Microblading genoemd. Het geeft u een jonge uitstraling en het resultaat lijkt alsof u uw wenkbrauwen dagelijks met een poeder of wenkbrauw gel hebt bijgekleurd. Het wordt daarom ook wel de ‘powdered ombré brows’ genoemd.

€ 325,-

* Inclusief nabehandeling

 • Aanbetaling bij reservering €50,-
 • Touch up na 1,5 jaar €180,-
 • Voor klanten met oude pmu of spmu die goed vervaagd zijn, geldt het volgende tarief: €225,-

Correctie van oude pmu

die elders gezet zijn.

Afhankelijk van hoe goed het oude pmu is vervaagd, kunnen wij deze voor u corrigeren. U kunt ons een duidelijke foto sturen van het oude pmu naar info@hncosmetics.nl voor deskundig advies.

Ombré eyeliner/infralash

Bij ons kunt u kiezen tussen een infralash behandeling of ombré eyeliner. Bij een infralash behandeling wordt er een subtiel eyeliner aangebracht op uw ooglid. Het zorgt ervoor dat uw ogen sprekender uitstralen en daardoor frisser oogt in de ochtend! Bij een ombré eyeliner wordt er een schaduw gecreëerd waardoor het lijkt alsof uw een smokey eyeliner hebt aangebracht. Deze behandeling blijft gemiddeld 3-5 jaar mooi.

€ 225,-

* Inclusief nabehandeling

 • Aanbetaling bij reservering €50,-
 • Touch up na minimaal 3 jaar €130,-
 • Voor klanten met oude pmu of spmu die goed vervaagd zijn, geldt het volgende tarief: €175,-

Lip tint

Een liptint is geschikt voor iedereen met een paarse of donkere liptint door bijvoorbeeld roken, ziekte o.i.d. Bij deze behandeling wordt er pigment (in overleg met de klant, wordt er een kleur uitgekozen die bij hem/haar past) op uw lippen aangebracht om uw lippen een natuurlijke mooie roze tint te geven. Deze behandeling blijft gemiddeld 3-5 jaar mooi.

€ 325,- 

* Inclusief nabehandeling

 • Aanbetaling bij reservering €50,-
 • Touch up na minimaal 3 jaar €180,-
 • Voor klanten met oude pmu of spmu die goed vervaagd zijn, geldt het volgende tarief: €225,-

Wat gebeurd er op de dag van behandeling?

Nadat uw afspraak wordt bevestigd ontvangt u een bevestigingsmail. Hierin wordt uitgelegd waar u een dag van tevoren aan moet voldoen en waar u eventueel rekening mee moet houden. Op de dag van behandeling dient u een gezondheidsverklaring in te vullen. Aan de hand hiervan kunnen we kijken of u kan worden behandeld.

Er wordt daarna een vorm voorgetekend naar wens van de klant. Na het akkoord gaan van de vorm wordt er een verdovingscrème aangebracht op het huid. Deze zorgt ervoor dat u weinig tot geen pijn ervaart tijdens de behandeling. Na de behandeling sturen wij u een nazorg checklist op via de mail. U dient strikt aan deze regels te houden voor een mooi resultaat.

Houdt u er rekening mee dat het pigment na de eerste behandeling, tijdens het genezen, nog 30% tot 40% wordt vervaagd. Het wordt dus veel lichter dan gelijk na de behandeling, maar maakt u absoluut geen zorgen! Bij de nabehandeling wordt deze weer optimaal bijgewerkt. Dat is ook de reden waarom er altijd 2 behandelingen zijn.

Nazorg

Het is van belang dat de pigmentatie zo  mooi mogelijk geneest. Hiervoor zijn onderstaande factoren van belang:

 

 • Laat de pigmentatie droog genezen. Na het douchen de plekken goed droog deppen.
 • U mag geen make-up aanbrengen op de plekken waar pigmentatie is aangebracht.
 • De huid niet reinigen.
 • De eerste 48 uur niet sporten, in de sauna of onder de zonnebank.
 •  Stel de pigmentatie niet bloot aan zonlicht.
 • Gebruik geen vaseline bij wenkbrauwen of eyeliner pigmentatie, laat het droog genezen voor een betere kleur resultaat. Bij lippen kunt dagelijks wat vaseline aanbrengen om het zo zacht mogelijk te houden.
 • Niet krabbelen, peuteren of pulken aan de pigmentatie, zo verliest u kleur resultaat.

Contactgegevens

Tel: (06) 2746 0633
E-mail : info@hncosmetics.nl

Volg ons op Social Media